Mijn favorieten

Verkoop

Uw woning verkopen is een spannend proces. Welke opbrengst is haalbaar, hoe presenteer ik mijn woning het meest optimaal, hoe lang zal het duren, met welke zaken krijg ik allemaal te maken gedurende het traject, hoe vind ik een nieuwe woning en wat zijn de kosten?

Orion makelaardij is gespecialiseerd in het beantwoorden van al deze vragen en zorgen voor het antwoord. Wij begeleiden het volledige proces, van A tot Z. Wij helpen u om uw woning te verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Met een op maat gemaakte verkoopstrategie, uitstekende woningmarketing op internet en social media, actieve benadering van geïnteresseerden, uitgebreide terugkoppelingen en tussentijdse evaluaties. En ook een actieve en kwalitatieve afronding en nazorg van de transactie en het traject t/m de handtekening bij de notaris. Kortom: Full Service. Uitstekende dienstverlening; dat mag u van ons verwachten. En dat alles voor een zeer scherp tarief, waarbij u van te voren weet waar u aan toe bent. Transparant en no nonsense. 

Interesse om meer te weten van onze dienstverlening bij verkoop van uw woning? Bel 046-850 2255 of mail info@orionmakelaardij.nl voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Recensies:

5-3-2020:
Zeer tevreden over Ron van Orion makelaardij. Top om mee samen te werken, Ron is eerlijk en oprecht een aanrader!!!

21-2-2020: 
Snelle verkoop! zeer professioneel en goede vakkennis. de begeleiding was formidabel. duidelijk, rustig, oprecht, eerlijk en transparant . in deze regio de aanrader!

21-2-2020:
Snelle verkoop! Een duidelijke koers en top begeleiding! De aanrader in de regio! Persoonlijk, oprecht en correct. Zeer professioneel van A tot Z

13-2-2020:
Ron van Orion makelaardij is een hele fijne makelaar. Hij is vriendelijk in de omgang en heeft de verkoop van ons huis van a tot z top geregeld. Zeker een aanrader als je je huis wil verkopen op een no nonsense manier. Ron nogmaals bedankt!!!!!!!!

12-2-2020:
Heel erg tevreden met de service. Goede ervaring. Altijd beschikbaar en zeer geduldig. Zeker aan te raden!

15-1-2020: 
Vakkundig Makelaar. Goede indruk. Prijs in lijn met gemiddelde. Actief in meedenken. Uiteindelijk woning via bieding snel verkocht

22-10-2019:
Dankjewel voor het verkopen van ons huis echt een aanrader !! En misschien tot de volgende verkoop!! 

4-10-2019:
Zakelijk, goed advies, vlot, goed contact tijdens verkoop.
 
8-5-2019:
Top makelaar! Heeft verstand van zaken en neemt ook de tijd voor jou als klant. Bereidt zich goed voor. Zowel als verkoop als aankoop makelaar.

17-4-2019:
Ik zou deze makelaar aanbevelen. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen als Ron. Hij is volledig op de hoogte van de huidige markt en heeft ons vanaf het begin met goed advies bijgestaan. Heel fijn is ook dat hij altijd bereikbaar is voor vragen en alles in duidelijke taal uitlegd. Wij zijn meer als tevreden met Ron dit is een man die met zijn hart zijn werk doet en dat merk je.????

10-3-2019:
Onze ervaring met Orion makelaardij is zeer positief. Ron is professioneel en komt zijn afspraken na. We kunnen Orion makelaardij absoluut aanraden.

1-1-2019:
Een fijne makelaar. Recht door zee, duidelijk en weet waar hij over praat. 
Mijn huis was binnen 1 week verkocht.


10-11-2018:
Prima makelaar met kennis en kunde! Wij zijn erg tevreden met de snelle en adequate afwikkeling van de verkoop van de woning door Ron.

23-7-2018:
We zijn zeer te spreken over de verkoopbegeleiding van Orion Makelaardij. De persoonlijke benadering, heldere taal en volledige transparantie maakten ons zeer tevreden klanten. Mede door de goede presentatie was ons huis binnen een week verkocht tegen een zeer goede prijs.

19-6-2018:
Wat een fijne makelaar , denkt mee, is snel in afhandeling , houdt nauw contact en is zeer prettig in de omgang https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png:) Ons huis is binnen 2,5 week verkocht!!

15-5-2018:
Orion Makelaardij heeft het verkooptraject van ons huis vanaf het eerste gesprek begeleidt. Heldere taal, transparant en een zeer prettige omgang. Daarnaast niet duur. Ons huis binnen 11 dagen verkocht mede door goede extra service als een gespecialiseerde vastgoed fotograaf en veel kennis van de markt. Aanrader!